GHIOZDAN BELMIL HELLO SPRING BLUE

GHIOZDAN BELMIL HELLO SPRING BLUE

Producator: Belmil

Cod produs: 338-35 Hello Spring Blue

Disponibilitate: Stoc Limitat

18700Lei
(TVA inclus)

Cantitate

Selecteaza optiune.

Adauga in cos

Comenzi telefonice: +4 0735 873 382 sau email: comenzi@imprimbv.ro

  • Stoc limitat

Detalii produs:
Varsta recomandata: 6-9 ani

Dimensiuni: H 40 x L 27 x L 22 cm

Greutate: 700 g

Volum: 22 L

Materiale: impermeabil, tesatura din poliester

Extra: orar Belmil

 

Rucsac versatil
„Speedy" cântărește doar 700-730 g și este confecționat din materiale de înaltă calitate, rezistente și impermeabile. Acest model poate fi o alegere bună pentru școală, călătorii și activități în aer liber.

Durabilitate
Armăturile pe toate părțile și patru piciorușe puternice pe partea inferioară îmbunătățesc stabilitatea și durabilitatea.

Mâner captusit
În partea de sus există un mâner captusit, care servește la o prindere sigură și confortabilă în mâinile mici ale copiilor.

Compartimente interioare spațioase
Dispune de compartimente inteligent împărțite, care îi ajută pe copii să își organizeze rechizitele școlare. Toate mărimile caietelor și cărților se potrivesc perfect. Sticla de apă (până la 0,7 L) poate fi ambalată cu ușurință în buzunarele laterale.

Confort
Forma ergonomică și căptușeala respirabilă pentru spate asigură ca presiunea pe spatele copiilor este redusă la minimum. Bretelele reglabile, amortizate, îmbunătățesc și mai mult confortul zilnic.

Siguranță
Cu ghiozdanul Belmil siguranța este garantată chiar dacă devine prea întuneric: elemente reflectorizante amplasate cu atenție pe toate părțile asigură o vizibilitate ridicată noaptea.

 

Produse recomandate

3 produse