Portofel Anekke 35809-906

NOU

Portofel Anekke 35809-906

Producator: Anekke

Cod produs: 35809-906

Disponibilitate: Stoc Limitat

17500Lei
(TVA inclus)

Cantitate

Selecteaza optiune.

Adauga in cos

Comenzi telefonice: +4 0735 873 382 sau email: comenzi@imprimbv.ro

  • Stoc limitat

Acest model are protecție RFID: un sistem inovator de protecție care protejează cardurile noastre împotriva plăților neautorizate, furtului de informații și interferențelor Este o geantă în tonuri de gri, albastru, ocru și maro, care se combină cu broderie și cu un finisaj stil handmade. Are două compartimente principale: partea din spate, unde veți găsi o bancnotă mare și spațiu pentru bancnote sau documente. În partea de sus are un fermoar, iar în interior puteți stoca monede. Întregul interior este căptușit.

DE CE MĂ PROTEJEAZĂ UN PORTOFEL RFID?

Protecție împotriva plăților neautorizate:
blochează capacitatea de a emite plăți neautorizate cu cardul.
Protecție împotriva furtului de informații:
împiedică transferul informațiilor despre cardurile noastre de credit (număr sau deținător de card), împiedicând utilizarea acestora pentru a comite achiziții frauduloase sau furturi.
Protecție împotriva interferențelor:
Telefoanele mobile generează unde electromagnetice, care pot penetra cardurile de credit, lăsându-le inutilizabile. Tehnologia RFID protejează, de asemenea, împotriva acesteia.

Tipul de închidere: Limba & Fermoar Buzunare: Buzunare multiple Tipul mânerului: Nu Măsuri (Lungime x Înălțime x Lățime): 20/10/2 cm Compozitie interioara: 70%PU / 30% Poliester Compozitie exterioara: 100% PU Greutate: 0,2 kg

Produse recomandate

1 produse