Ambarcatiunea regala a lui Ariel

Ambarcatiunea regala a lui Ariel

Producator: Lego

Cod produs: 41153

Disponibilitate: Stoc Limitat

25999Lei
(TVA inclus)

Cantitate

Selecteaza optiune.

Adauga in cos

Comenzi telefonice: +4 0735 873 382 sau email: comenzi@imprimbv.ro

  • Stoc limitat
  • Transport gratuit

Navighează mările în căutare de aventuri noi cu Ariel și Eric.

 

Ambarcațiunea regală a lui Ariel LEGO® l Disney (41153 Ariel's Royal Celebration Boat) conține tot ce îți dorești pentru a juca o scenă cu final fericit pentru Mica Sirenă și Prințul Eric. Dansează pe platforma rotativă sub foișor, învârte platformele cu stea de mare ale lui Sebastian, descoperă comori secrete, și lansează cărămizile cu artificii colorate. Fii creativ și folosește sistemul modular pentru a muta și a înlocui cu ușurință secțiuni din model, sau integrează foișorul în alte jucării compatibile LEGO l Disney pentru a-ți construi propriile creații de vis. Include 2 mini-păpuși, plus figurinele Sebastian și Max.

 

- Include 2 mini-păpuși: Prințul Eric și Ariel cu rochia sa și mantia din material textil alb, plus figurinele crabul Sebastian și câinele Max.

- Ambaracțiunea regală a lui Ariel conține un foișor cu platformă rotativă pentru dans, o cârmă, o masă de machiaj și un lansator de rachete, plus un port și insula lui Sebastian cu 2 platforme rotative cu stea de mare.

- Accesoriile includ un tort, pahare, o coroană, un cufăr cu comori, o bijuterie, un telescop, o placă cu contractul Ursulei, un trident, o fundă de păr, un os, piese cu artificii și o sticluță de parfum.

- Personalizează-ți setul înlocuind și rearanjând cu ușurință obiecte de pe corabie precum masa de machiaj, masa pentru tort și cea pentru băuturi.

- Mută și rearanjează foișorul și docul pentru a-ți personaliza corabia sau combină și înlocuiește acest model cu alte jucării LEGO® l Disney compatibile pentru a-ți construi propriile creații de vis.

- Recreează scenele de nuntă din finalul filmului pe această corabie ornamentată, plină de elemente și zone secrete.

- Ajut-o pe Ariel să se pregătească pentru noi aventuri la masa de machiaj, apoi îmbrac-o cu mantia albă de nuntă.

- Învârte steau de mare a lui Sebastian și ajută-i pe Eric și pe Ariel să danseze pe platforma rotativă, apoi lansează artificile colorate în timp ce petrecerea continuă!

- Potrivit vârstelor de 6-12 ani.

- Ambarcațiunea regală a lui Ariel măsoară peste 16 cm înălțime, 23 cm lungime și 11 cm lățime.

- Insula lui Sebastian măsoară peste 4 cm înălțime, 4 cm lățime și 4 cm lungime.

 

Numar piese: 380

Varsta recomandata: 6 - 12 ani


Avertisment!
Pericol de sufocare. Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

 

Produse recomandate

38 produse