Termeni si conditii

Termeni generali

      Site-ul https://www.imprimbv.ro ("imprimbv.ro") este proprietatea S.C. IMPRIM S.R.L., cu sediul social în str. Apollonia Hirscher, nr. 16, Brașov, 500015, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J08/1975/22.10.1991, Cod Unic de Înregistrare RO1108044.

      Efectuarea unei comenzi pe site-ul imprimbv.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile de mai jos.

      Informațiile furnizate către S.C. IMPRIM S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legislației în vigoare. Societatea nu furnizează datele dumneavoastră personale unor terți, nu încurajază spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din baza de date datele personale furnizate.

      Produsele comercializate prin intermediul site-ului imprimbv.ro sunt noi, în ambalajul original al producatorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală și certificat de garanție (dacă este cazul). De asemenea, atât prețul cât și specificațiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligație contractuală și pot fi schimbate fără o notificare prealabilă. Fotografiile produselor, precum și descrierea acestora au caracter informativ. Pot exista diferențe între acestea și produsul respectiv.

      S.C. Imprim S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului.

Garanția produselor

      Garanția se soluționează la sediul societății prezentat în pagina de contact, prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 7 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

      La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție (dacă este cazul). În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se soluționa garanția.

Promoții și concursuri 

      S.C. IMPRIM S.R.L. stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Dreptul de autor (COPYRIGHT) 

      Întregul conținut al site-ului imprimbv.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, programe și alte date - este proprietate al S.C. IMPRIM S.R.L.  și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Conținutul imprimbv.ro  - texte, descrieri ale produselor, specificații tehnice, imagini, simboluri este alcătuit colaborând și cu reprezentanții producătorilor respectivi în țara noastră. Din acest motiv, societatea nu își asumă responsabilitatea pentru fotografiile, descrierile și specificațiile produselor afișate pe site-ul imprimbv.ro, acestea fiind puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecărei mărci, sau de către importatorii agreați de aceștia. S.C. IMPRIM S.R.L. și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice fotografiile, descrierile și specificațiile produselor fără o notificare prealabilă.

      Folosirea fără acordul S.C. IMPRIM S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Politica de prețuri 

      Conform Legii 365/2002 privind comerțul electronic, art. 9, alin. (1) menționăm următoarele: contractul la distanță se consideră încheiat după verificarea de către vânzator a stocului disponibil și confirmarea telefonică sau prin email a comenzii.

      S.C. IMPRIM S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul imprimbv.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și in momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. IMPRIM S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a importatorului.
      Prețurile prezentate includ TVA (19%) și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică in mod expres pe site. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vanzări al S.C. IMPRIM S.R.L. în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.
      În ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultantul de vanzări al S.C. IMPRIM S.R.L.
      S.C. IMPRIM S.R.L. nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpararea produselor sau serviciilor conexe se fac pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).