Ghiozdan scoala Belmil Palm

Ghiozdan scoala Belmil Palm

Producator: Belmil

Cod produs: 305-12palm

Disponibilitate: Stoc Limitat

23100Lei
(TVA inclus)

Cantitate

Selecteaza optiune.

Adauga in cos

Comenzi telefonice: +4 0735 873 382 sau email: comenzi@imprimbv.ro

  • Stoc limitat

Varsta recomandata: scoala
Marime: H 38 x L 27 x W 13 cm
Greutate: 610 g
Volum: cca. 18 L
Materiale: Poliester
Garantie: 1 an

Rucsac versatil
Acest model este o alegere buna atat pentru scoala, cat si pentru calatorii si activitati in aer liber. "Pack" cantareste doar aproximativ 610 g si este fabricat din materiale de inalta calitate, rezistente si impermeabile.

Produs european
• Fabricat & Design in Europa
• Expertiza in productia de ghiozdane din 1965
Butoane cu fler si breloc de puf (pentru fete)
Colectiile pentru fete dispun de un breloc pufos, dragut. Unele ghiozdane includ un set de butoane cu fler. Punga are magneti incorporati pe buzunarul din fata, pe care se fixeaza butoanele de fler
Colectie de butoane
Vezi colectia completa de butoane cu fler si fa rost de toate!

Sistem nou de blocare magnetica
Acest model dispune de noul sistem de blocare Fidlock. Datorita magnetilor puternici, dispozitivul de fixare poate fi deschis prin alunecare laterala si se inchide automat. Combinatie perfecta de functionalitate, siguranta si distractie.

Suport pentru laptop
Dispune de multe compartimente inteligent divizate care ajuta copiii sa-si organizeze recghizetele scolare. Toate dimensiunile de notebook-uri si carti se potrivesc perfect. In compartimentul interior exista un suport suplimentar (15,6 ") pentru laptop.

Cordon
Continutul poate fi fixat cu cordonul elastic. O eticheta cu numele imprimat poate fi plasata pe interiorul capacului superior.

Depozitare extra
Pe panoul frontal exista un compartiment suplimentar pentru depozitare.

Buzunare laterale
Buzunarele laterale pot gazdui sticla de apa (pana la 0,7 litri) si umbrela. Exista si un mic buzunar cu fermoar pentru stocarea biletelor de autobuz

Comfort
Panou din spate comfortabil si confectionat. Curelele de umar reglabile si amortizate imbunatatesc in continuare comfortul de zi cu zi.

 

Produse recomandate

12 produse