Ghiozdan scoala reglabil Belmil Cusomize Me Dino Triceratops

Ghiozdan scoala reglabil Belmil Cusomize Me Dino Triceratops

Producator: Belmil

Cod produs: 404-20dinotriceratops

Disponibilitate: Stoc Limitat

31700Lei
(TVA inclus)

Cantitate

Selecteaza optiune.

Adauga in cos

Comenzi telefonice: +4 0735 873 382 sau email: comenzi@imprimbv.ro

  • Stoc limitat

„Customize-me"
Personalizat în inaltime
„Customize-me" cântărește doar aproximativ 1100 g și sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, rezistente și impermeabile. Funcția sa „personalizează-mă" permite utilizatorului să ajusteze ghiozdanul la înălțimi specifice, optimizând distribuția încărcăturii și asigurând o potrivire mai bună, astfel ghiozdanul poate fi folosit mai mult timp pe măsură ce copiii cresc.

Durabilitate
Armăturile pe toate părțile și partea puternică de jos îmbunătățesc stabilitatea și durabilitatea. Partea de jos are și câteva funcții suplimentare: asigură ca ghiozdanul să rămână în aceeași poziție, împiedică să se murdărească și menține conținutul uscat chiar și pe vreme ploioasă.

Caracteristici suplimentare
Capacul dispune de două mânere separate, fiecare proiectat pentru un scop diferit: un mâner de cauciuc care servește o prindere sigură și confortabilă în mâinile mici ale copiilor și un altul, care este folosit pentru a atârna ghiozdanul într-un dulap sau un cuier de perete.

Compartimente interioare spațioase
Dispune de compartimente inteligent împărțite, care îi ajută pe copii să-și organizeze rechizitele școlare. Are trei compartimente mari pentru manuale și caiete de toate dimensiunile. Acest ghiozdan are un buzunar frontal extensibil care oferă spațiu suplimentar pentru depozitare. Sticla de apă (până la 0,7 L) și umbrela pot fi purtate ușor în buzunarele laterale.

Ergonomia
Forma ergonomică și căptușeala respirabilă pentru spate asigură ca presiunea pe spatele copiilor să fie redusă la minimum. Se adaugă centurile de piept și șold pentru o distribuție optimă a sarcinii. Curelele de umăr sunt de asemenea bine amortizate și reglabile, astfel încât se asigură o purtare confortabilă de zi cu zi. Panoul din spate este proiectat cu un mecanism de înălțime reglabil, cu cinci setări diferite: S-M-L-XL-XXL, care permite ghiozdanului să crească împreună cu purtătorul său.

Recomandat de medici și specialiști
„Ghiozdanele Belmil sunt ortopedice și anatomice excelente!" - prof. dr. Mészáros Tamás de la Departamentul de Ortopedie al Universității Szeged, Ungaria. (Pentru mai multe informații accesați https://www.belmil.com/ergonomics)

Siguranță
Cu ghiozdanul Belmil siguranța este garantată chiar dacă afară devine prea întunecat: benzile reflectorizate amplasate cu atenție pe toate părțile, o cataramă puternică și ușor de utilizat, cu caracter reflector, asigură o vizibilitate ridicată noaptea.

Notă: Greutatea exactă a produsului poate varia +/- 5%.


Vârsta utilizatorului: 6-10
Dimensiune: 37 x 31 x 17 cm
Greutate: 1085-1100 g
Volumul: cca. 19 L
Material: țesătură impermeabilă, din poliester
Garanție: 2 ani
Extra: breloc reflectorizant și orar Belmil
Produs în Serbia, Europa

 

Produse recomandate

12 produse